Praktijk

Algemene informatie

Tandartspraktijk Kettler, de praktijk van de tandarts, is gevestigd aan het Damplein 49 te Leidschendam. De praktijk zit vlakbij de bekende sluisjes van Leidschendam. Parkeergelegenheid (gratis) is er genoeg in de parkeergarage bij het winkelcentrum Damplein.


BEKIJK ONS TEAMMAAK EEN AFSPRAAK


Tandartspraktijk Kettler

ONZE PRAKTIJK IN HET KORT


Aanzicht Tandartspraktijk Kettler

IMPLANTOLOGIE

Tandartspraktijk Kettler biedt de reguliere tandheelkundige zorg voor alle leeftijden, zowel jong als oud. Daarnaast biedt Tandartspraktijk Keetler ook specifieke tandheelkundige zorg. Tandarts Kettler is namelijk ook gediplomeerd implantoloog. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de pagina implantologie. Hier vindt u aanvullende informatie over dit onderwerp.


JONG EN OUD

Wij zijn een echte gezinspraktijk en behandelen van jong tot oud. Voor ons is het dan ook belangrijk dat uw tandarts een vertrouwd gezicht is die u kent. Bij ons krijgt u altijd een afspraak bij dezelfde tandarts.

TANDHEELKUNDIGE ZORG

Wij verrichten reguliere tandheelkundige zorg en preventieve tandheelkundige zorg. Voor ons is het belangrijk om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden zodat u een gezond en sterk gebit hebt. Op deze website vindt u daarom ook een pagina met veelgestelde vragen waar u voor aanvullende informatie terecht kunt.


SPOEDGEVALLEN

Onze praktijk is ook beschikbaar voor spoedgevallen. Neemt u hiervoor alstublieft telefonisch contact met ons op.

AFSPRAKEN MAKEN

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. U kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 17:00.


BEREIKBAARHEID

De praktijk van de tandarts is gevestigd aan het Damplein 49 te Leidschendam. Parkeergelegenheid (gratis) is er genoeg in de parkeergarage bij het winkelcentrum Damplein.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar via buslijn 30, 45 en 46.

Contact

Kom in contact

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. U kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 17:00.


BEL ONS

+31 (0)70 327 5506MAIL ONS

info@tandartspraktijkkettler.nl© Tandartspraktijk Kettler – 2020

Tandartspraktijk Kettler logo wit