Implantologie

Als speciale tandheelkundige zorg bieden wij ook implantologie aan. Tandarts Kettler heeft een postdoctorale opleiding tot implantoloog gevolgd aan de Universiteit Gent bij professor De Bruin (en inmiddels hoogleraar Tandheelkunde in het bijzonder de Parodontologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen).


Implantologie

WAT IS IMPLANTOLOGIE?


Een implantaat vervangt eigenlijk uw eigen tand of kies. Door middel van het plaatsen van een schroef in de kaak wordt een nieuwe wortel gecreëerd waarop wij een kroon plaatsen. De kroon ziet er hetzelfde uit als uw eigen tand. Kleur en formaat van de kroon wordt op uw gebit afgestemd.

Wij krijgen vaak de vraag of het plaatsen van een implantaat pijn doet. Het plaatsen doet doorgaans geen pijn en de behandeling is niet meer belastend dan een normale behandeling bij de tandarts. Wel is het belang om de juiste nazorg toe te passen. Wij nemen ook altijd de volgende dag contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Een week na de behandeling maken we ook een afspraak om te kijken hoe het gaat.

De tarieven voor het plaatsen van een implantaat zijn hoger dan voor bijvoorbeeld een prothese. Een implantaat gaat wel langer mee en kan bovendien ook op 1 tand of kies geplaatst worden. Wij werken altijd met een offerte vooraf waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Contact

Kom in contact

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. U kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 17:00.


BEL ONS

+31 (0)70 327 5506MAIL ONS

info@tandartspraktijkkettler.nl© Tandartspraktijk Kettler – 2020

Tandartspraktijk Kettler logo wit